Get in Touch +44 (0) 20 7357 6759
Arrange a meeting
Sign up to our newsletter
Silver Logo
Monday 11 December 2017

Kingsbourne House, Holborn

LinkedIn Twitter YouTube Facebook Search
Interiors Architecture Branding

Refurbishment of reception area and lift lobbies

 

"A moment of genius and a great transformation"
Robert Harris, Director, Dorrington plc

Sectors

Commercial

Client

Dorrington plc

Location

Holborn, London

Brief

A comprehensive refurbishment was required to open-up and lighten-up the dark and cramped reception area and lift lobbies of this 1930's office block in High Holborn.

Creating a
reception desk, where there was none.

Problem:
A 7 storey building with a box for a reception desk

Solution:
Create additional space by repositioning a flight
of stairs and reinventing the fire exit.

Enhancements:
New bamboo reception desk,
metal framed doors, high-gloss wall cladding,
floor to ceiling mirror, stone-chip floor, creative
angles signage.

Result:
Double of rental levels, in record time.