Get in Touch +44 (0) 20 7357 6759
Arrange a meeting
Sign up to our newsletter
Silver Logo
Thursday 17 August 2017

Civvals, Westminster

LinkedIn Twitter YouTube Facebook Search
Interiors Architecture Branding
Relocation and new tenant fit-out

"I love it and all our clients love what you have
created." Aspy Siganporia, Equity Partner, Civvals

Sectors

Workplace

Client

Civvals

Location

Westminster, London

Brief

"Can you turn a dark basement into a stylish new office?"   That was the question we were asked by Central London accountants, Civvals. Utilising a combination of company colours, front and rear lighting and frosted film we achieved just that, satisfying staff, partners and clients alike.  

Satisfying
staff, partners & clients 

The project included partners offices, boardrooms, offices and open plan colour co-ordination zone for over 30 staff and was completed in just 4 weeks on site.